Тук сме събрали информация, която ще ви помогне да се ориентирате бързо и лесно за всичко най-важно!

Ако все пак имате въпроси, ние сме винаги на разположение.

Преди да направите своята поръчка е необходимо да се регистрирате. След това следвате последователността Стъпка 1, Стъпка2, Стъпка 3…, които лесно ви водят към финализиране на поръчката.

Когато качвате снимките, може да видите всяка една от тях как ще изглежда отпечатана, дали ще има бели полета като може да редактирате всяка ЛЕСНО спрямо вашия вкус. Може да добавяте брой и допълнителни размери на всяка една от тях.

Важно е да отбележим, че след като сте задали размера, системата автоматично проверява дали размерът на качената снимка отговаря на минималните изисквания за печат. Все пак искаме да направим красиви снимки, нали ? В случай че не отговаря, но вие държите да бъде отпечатана, макар и с незадоволително качество, то има опция изрично да посочите, че желаете да бъде отпечатана на ваша отговорност.

Накрая просто натискате бутон финализиране на поръчката и ще можете да видите всички параметри на поръчката си.

Снимките трябва да са във формат JPG или TIFF и да отговатят на следните изисквания за размер на файла:

Файловете за печат с графични изображения трябва да отговарят на следните изисквания:

  • Формат – PDF, TIF, PS, PSD. Без слоеве!
  • Резолюция: 300dpi.
  • Цветност: RGB !!! и с прикачен профил sRGB, AdobeRGB, в който сте работили!
  • Текст, обърнат в криви.
  • Поставяне на текстове и графични елементи на минимум 10 мм от края на изделието.

Epson SureLab – максимална ширина на печата 21 см. Печат в 6 цвята с оригинални мастила Epson осигуряват невероятни резултати и наситеност на изображенията. Максималната резолюция на печат е 1440dpi.

Canon imagePROGRAF

Осигурява невероятни разпечатки на фотографии и художествени творби в най-високия професионален клас. Системата от мастила LUCIA PRO с 12 цвята гарантира богати цветове и наситено черно с ширина на печата до 107 см/44“. Максимална резолюция на печат 2400dpi!

Почти всички телефони и компактни фотоапарати снимат в съотношение 4:3. Докато стандартните формати за хартиени снимки са 3:2 – 9/13, 10/15, 13/18, 15/20 и т.н. Което означава, че снимка от телефон с размер в съотношение 4:3, отпечана на хартия с размер в съоношение 3:2, ще има бели полета отстрани и ще трябва да се оразмери и да се махне част от изображението или да остане с белите полета.

Затова след като качите снимката си, вие ще имате прозорец с изглед как тя ще бъде отпечатана на хартията и ще можете да редактирате лесно как да се разположи според вашия вкус.

Ние можем да предложим всякакви размери на отпечатване в различни комбинации от хартии. Можем да комбинираме всичко това с индивидуален графичен дизайн – колажи, специални индивидуални темплейти, визии и графични елементи.

Не можем всичко да опишем на сайта. Затова, ако искате нещо специално, то не се колебайте да се свържете с нас. Ще ви дадем веднага цена и бърз срок за изработка.

office@printpix.bg или 0887 89 88 90

За различните услуги ни е необходимо различно време за изпълнение:

  • отпечатване на снимки, плакати – 1-2 работен ден;
  • покани, картички, печат върху арт хартии – до 2 работни дни;
  • снимки и картини на канава – 2-5 работни дни в зависимост от натовареността;
  • фотокниги – 3-7 работни дни в зависимост от сложността.

Доставките се осъществяват чрез куриерска фирма ЕКОНТ.

Цената на доставката до посочен от вас офис на ЕКОНТ за всички локации е 7-10 лева в зависимост от теглото.

Цената на доставката до ваш адрес с ЕКОНТ за всички локации е 10-15 лева в зависимост от теглото.

За поръчки над 150 лева доставката е безплатна.